Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, s-a implicat în scandalul privind starea proastă a gazonului pe Arena Națională. ‘Puriul’ a criticat-o pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei. 

La finalul partidei cu FC Voluntari, câștigată de Dinamo cu 1-0, Rednic a fost impresionat de condițiile de joc.

Gazonul de pe Arena Naţională a cedat din nou, deşi a fost schimbat recent pentru meciul România – Serbia din Liga Naţiunilor. Anumite porțiuni din teren sunt fără iarbă, după ce Primăria Capitalei a organizat Cupa Centenarului Marii Uniri (29 octombrie – 1 noiembrie). Peste 2000 de copii au jucat fotbal pe cel mai mare stadion al țării.

Aici la Voluntari e super gazonul. Chiar sunt surprins. Adică domnul Pandele nu vorbeşte cu doamna Firea? «Uite, am eu teren bun, pot să-ţi dau specialiştii mei» Şi să facă terenul. Mi se pare ruşinos! Avem un singur stadion şi arată cum arată. Nu se poate! Am băgat 300.000, mai băgăm 300.000, mai facem nişte jocuri cu old boys, după care iar mai băgăm 300 de mii, că sunt banii noştri. Stai că vin sărbătorile de iarnă. O să fie Cupa Crăciunului„, a spus Rednic, în cadrul unei conferințe de presă.

Duminică, pe Arena Națională, Dinamo joacă derby-ul cu FCSB. ‘Câinii roșii’ sunt pe locul 9 în clasament, la patru puncte de ultima poziție care asigură prezența în play-off.

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a fost extrem de supărat după meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-0, din etapa a 14-a din Liga 1. Dică a reclamat starea deplorabilă a gazonului de pe Arena Națională.

Aşa ceva este incredibil. Am stat două luni şi ceva, nu am jucat pe acest teren, ca să se facă gazonul bun. Probabil ne iau la mişto cei care se ocupă de această arenă. Nu se poate să venim să jucăm pe un stadion foarte frumos, din toate punctele de vedere, iar gazonul să arate în halul ăsta. Dacă au făcut un turneu, trebuia să schimbe gazonul, a spus Dică la DigiSport.