Meme Stoica a lămurit situaţia lui Vukusic la FCSB: ,,Ca de obicei, cineva nu a avut răbdare”

mihai-stoica-fcsb

După ce l-a vândut pe Sergiu Buş în Coreea de Sud, FCSB s-a reorientat şi a adus un atacant pentru a suplini golul lăsat de român.

Ante Vukusic a semnat cu echipa lui Becali, unde a şi debutat deja în Liga 1, dar prestaţile sale nu au fost unele impresionante până acum.

profimedia 0590794816 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Meme Stoica a vorbit despre noul atacant de la FCSB, despre care spune că nu are cum să fie la un nivel foarte bun, pentru că înainte de a veni în România, a avut o perioadă în care nu s-a pregătit trei luni de zile. Managerul general de la FCSB a mai declarat că Gigi Becali a fost nerăbdător să îl vadă la treabă pe atacant, deşi acesta încă nu era apt de joc.

,,Vukusic nu s-a antrenat două luni și jumătate deloc, înainte să vină la noi. El a fost golgheterul campionatului sloven, apoi au fost niște probleme între el și conducere. A fost lăsat liber în ultima clipă, n-a jucat, a venit total nepregătit.

mm stoica fcsb

Ca de obicei, cineva n-a avut răbdare cu Vukusic, dar astea se întâmplă și în campionatele puternice, uite cum Dennis Man a intrat la Parma imediat după transfer, nici nu se antrenase cu echipa.”, a spus Meme Stoica, pentru Digisport.

Trei meciuri a jucat Ante Vukusic până acum pentru FCSB, însă niciodată mai mult de o repriză. La ultimul meci nu a fost în lot, din cauza unei accidentări, după cum a mărturisit Mihai Stoica.

450.000 de euro este cota atacantului croat, potrivit transfermarkt.com.

3 1

Citeşte şi Ante Vukusic a rupt tăcerea și a vorbit despre relația cu Gigi Becali! Ce a declarat croatul în presa din străinătate