Medicii din România i-au întors spatele lui Cosmin Olăroiu! Antrenorul, dezamăgit după ce i-a ajutat în primăvară

Cosmin Olăroiu, antrenorul celor de la Jiangsu Suning, spune că a arămas dezamăgit de medicii din Românii, după ce i-au întors spatele.

E vorba e medicii de la Spitalul ,,Victor Babeş”, pe care Cosmin Olăroiu i-a ajutata foarte mult în perioada din primăvara anului trecut.

olaroiu 1

,,Oli” spune că a avut şi el la rândul său nevoie de ajutor, după ce a avut în familie o persoană infectată cu coronavirus, însă medicii din România nu au mai ţinut cont de ajutorul pe care Cosmin Olăroiu l-a oferit în plină pandemie.

,,În momentul respectiv, când doctorii erau în carantină și trebuia să stea la spital închiși, am discutat și aveau nevoie de această susținere. Eu m-am angajat donez mâncare pe toată durata aceea, până în iunie, iulie. Au fost câteva luni din martie… Restaurantul a fost închis și a funcționat doar pentru a livra mâncare doctorilor. Gratis, bineînțeles.

Cosmin-Olăroiu

Iar când a fost nevoie și am avut un caz de Covid în familia mea, nimeni n-a mai ținut cont că eu i-am ajutat. Nimeni! Nici măcar… Au avut alții grijă de cel bolnav. Cei pe care nu i-am ajutat. Iar cei pe care i-am ajutat nici măcar nu mi-au mai răspuns! Problema recunoștinței e atunci când o aștepți. Dacă nu aștepți recunoștință de la oameni, nu te poate afecta. N-ai cum să fii dezamăgit.”, a mărturisit Olăroiu la emisiunea ,,Prietenii lui Ovidiu”.

Prin restaurantul său, Cosmin Olăroiu a asigurat masa de prânz pentru 100 de persoane pe zi pe perioada pandemiei, timp de mai multe luni.

olaroiu

Citeşte şi Transferul lui Moruţan în Emirate, gata să pice! De ce dau înapoi arabii