RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Meciurile de la EURO 2021 se vor juca fără spectatori! Anunțul făcut de Federația Română de Fotbal

Echipa națională de tineret a României este calificată la turneul final din 2021, care se va desfășura în Ungaria și Slovenia începând cu data de 24 martie!

Pandemia de coronavirus se pare că a privat accesul spectatorilor și la EURO 2021. Deși se spera la o eventuală deschidere a arenelor cu un număr redus de fani, FRF a anunțat că UEFA a decis ca în cele din urmă partidele să se desfășoare cu tribunele goale.

suporteri

“Deși UEFA a amânat cât mai mult momentul deciziei finale, sperând că partidele se vor putea disputa cu un procent din capacitatea stadioanelor ocupat de spectatori, acest lucru nu va fi posibil. Ținând cont de restricțiile impuse de autoritățile din Ungaria și Slovenia din cauza contextului pandemic, spectatorii nu vor fi prezenți în tribune la partidele din faza grupelor.

O decizie în ceea ce privește fazele superioare, programate să se dispute în perioada 31 mai – 6 iunie, va fi luată ulterior. Dar asta nu ne va opri să Luptăm Împreună! România va juca fără spectatori, dar nu fără suporteri! Hai, România!”, se arată în comunicatul postat de Federația Română de Fotbal.

Grupele EURO 2021

  • Grupa A: Ungaria, Germania, ROMÂNIA, Țările de Jos
  • Grupa B: Slovenia, Spania, Cehia, Italia
  • Grupa C: Rusia, Islanda, Franța, Danemarca
  • Grupa D: Portugalia, Croația, Anglia, Elveția

Faza grupelor va avea loc în perioada 24-31 martie 2021, în timp ce fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai și 6 iunie 2021 . Iată programul tricolorilor:

  • 24 martie, 22:00: România – Țările de Jos
  • 27 martie, 19:00: Ungaria – România
  • 30 martie, 19:00: Germania – România

Fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai și 6 iunie 2021.

Citește și „Tricolorii” mici și-au ales numerele de pe tricouri pentru EURO 2021! Moruțan, urmașul lui Adrian Mutu

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare