Meciul cu Viitorul, capital pentru Dinamo: ”E singura speranță”

Cu ambiții mari, dar cu puncte puține, cam așa s-ar putea descrie în câteva cuvinte situația de la Dinamo.

După 8 meciuri alb-roșii ocupă locul 15, penultimul în Liga I, cu doar cinci puncte. Elevii lui Cosmin Contra au însă și o partidă mai puțin disputată, restanța cu Astra. Până la confruntarea cu giurgiuvenii, amânată pentru data de 14 noiembrie, ”câinii” vor evolua cu Viitorul, în etapa a 10-a.

Atmosfera nu este una plăcută, mai ales că venim după patru înfrângeri. Avem un meci amânat, ceea ce ar fi putut să ne dea puțină liniște cel puțin la nivel sportiv.

contra 2

Singura mea speranță se leagă de meciul de duminică, e singurul meu gând, să arătăm bine la meciul de duminică. Să încercăm să câștigăm împotriva unui adversar care, chiar dacă a câștigat la masa verde după un început de sezon destul de greu, și-a revenit după aceea”, a declarat Cosmin Contra, potrivit sport.ro.

Antrenorul echipei Dinamo pune rezultatele slabe și pe seama resanțelor financiare.

”A intervenit această instabilitate la nivel mental când jucăm de fiecare dată și primim gol. Dacă din punct de vedere mental nu ai liniștea necesară, nici la nivel administrativ, nici la nivel de rezultate, atunci este o combinație care poate fi dăunătoare în timp.

aleix garcia dinamo

Nu e ușor să îi aduci la parametrii fizici optimi pentru a câștiga în Liga 1. Avem nevoie de timp. Din păcate, am avut unele meciuri pe care, cred eu, nu trebuia să le pierdem”, a adăugat Contra.

Citește și – Anunț îngrijorător al lui Contra, despre situația de la Dinamo: ”Falimentul va fi unica opțiune”