RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Meciul cu CFR Cluj, ultimul pentru FCSB pe Național Arena, în acest sezon. Unde își va disputa meciurile de pe teren propriu

Meciul cu CFR Cluj programat vineri, 19 martie, va fi ultimul pentru FCSB pe Arena Națională în acest sezon. Gazonul va fi protejat pentru meciurile de la Campionatul European.

Gigi Becali a anunțat că FCSB va juca pe stadionul „Marin Anastasovici”, din Giurgiu, restul partidelor din sezonul competitional, considerate pe teren propriu.

Este vorba de disputele cu Craiova, din Liga 1, și cele cinci meciuri din play-off-ul competiției.

Vom juca la Giurgiu. La Pitești putem juca oricând, am avut mereu deschidere acolo. Dar vom juca la Giurgiu pentru că e mai bine așa. E mai aproape.

unnamed

Nu am renunțat la ideea de a juca în Ghencea pentru că mie nu îmi e frică de dreptate. Dar eu vreau pace, că e mai mare decât dreptatea. Dar eu aduc 300 de milioane, dar mi se spune «Nu ai voie, tu Becali, să joci acolo. Nu vreau eu ca Becali să joace acolo». Eu plătesc sute de milioane impozite, dar nu am voie”; a declarat Gigi Becali la ProX.

gigi becali 3

Citește și EXCLUSIV | Derby-ul Steaua – FCSB 2, în ochii unui fost mare jucător: „Din cauza asta a început acest război. Steaua e una singură”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare