Meciul CFR Cluj – FCSB, prilej de scandal: “Până la urmă, CFR este echipa care are un handicap din start”

CFR Cluj, campioana en-titre a Ligii 1, și FCSB, câștigătoarea ediției precedente a Cupei României, își dispută Supercupa României. Meciul este arbitrat de Radu Petrescu și are loc la Ploiești, pe arena “Ilie Oană”.

Alin Minteuan, fostul antrenor secund al lui Dan Petrescu la CFR Cluj, s-a arătat deranjat atât de delegarea unui arbitru din București, Radu Petrescu, dar și de locul de desfășurare al partidei.

Este un meci de care pe care, se va juca cu trofeul pe masă și nicio echipă nu se va menaja. Ambele echipe își vor dori acest trofeu. Văd că sunt foarte multe discuții despre arbitraj, care cred că nu-și au rostul. 

cfr

Dar vreau să vorbesc despre un aspect. Nu înțeleg de ce acest meci se joacă la Ploiești! Din câte am văzut, CFR joacă acasă meciul din campionat, iar FCSB joacă tot pe teren propriu. De ce nu s-a găsit o variantă de mijloc? Putea să se joace la Sibiu, la Mediaș.

Legat de arbitru, e un arbitru din București. De ce nu poate fi Horațiu Feșnic, un arbitru din Cluj? Lucrurile nu sunt chiar așa cum ar trebui. Până la urmă, CFR este echipa care are un handicap din start”, a spus Minteuan, potrivit gsp.ro.

minteuan

Citește și CFR Cluj, lovită de ghinion! Unul dintre jucători, testat pozitiv cu noul coronavirus chiar în ziua meciului cu FCSB