RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Meci amânat în Liga 1! 16 cazuri de COVID-19 la o echipă

Un nou focar de Covid-19 a apărut la o echipă din Liga 1! LPF a decis ca partida programată marţi să fie amânată.

LPF a decis ca partida dintre FC Argeş şi Sepsi Sf. Gheorghe să fie amânată la cererea clubului vizitator. Clubul din Sfântu Gheorghe a descoperit 16 cazuri de COVID-19. Nouă dintre cei depistaţi pozitiv sunt jucători ai primei echipe. Ceilalţi sunt magazioneri, şoferi şi angajaţi din jurul echipei.

Sepsi va disputa însă partida de vineri cu Poli Iaşi, fiindcă nu poate amâna două partide succesive în campionat.

Doar nouă jucători valizi

Pe lângă jucătorii depistaţi cu Covid-19, Sepsi are şi infirmeria plină, astfel că pentru meciul cu FC Argeş Leo Grozavu avea la dispoziţie numai nouă jucători de la prima echipă.

Bouhenna, Fejer, Safranko, Csiszer, Ninah, Feher, Gonzalez și Nandor sunt apți pentru a juca. Celor bolnavi de COVID-19 li se adută Istvan Fulop, Florin Ștefan și Deligiannidis, care sunt accidentați, și Mitrea și Fofana, care sunt suspendați, a scris Gazeta.

Antrenorul Leo Grozavu este şi el în convalescenţă după ce a trecut peste infectarea cu Covid-19.

“Nu știu ce s-a întâmplat, dar n-am reușit să gestionăm deloc situația. E clar că e și vina noastră, nu are rost să căutăm vinovați. Important e să învățăm din tot, să știm pe viitor cum se gestionează situația când intră acest virus nenorocit în vestiar. Marea noastră durere e că am pierdut tot fizic. Am dus în toamna trecută echipa la un nivel foarte bun, cu multă forță. Toată lumea vorbea frumos de noi, iar ca să-ți faci o asemenea identitate e nevoie de timp, de muncă, nu de azi pe mâine. Trebuie să o luăm de la zero” – a spus Grozavu pentru Gazeta.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare