”Mbappe” de România nu e văzut cu ochi buni de doi foști mari internaționali! ”Niciodată nu ne-am permis așa ceva”

FCSB va disputa în această seară o partidă de foc contra celor de la Gaz Metan Mediaș pe stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești. În lotul lui Nicolae Dică au revenit jucătorii accidentați precum Romario Benzar sau Bogdan Planic, însă antrenorul FCSB are alte probleme.

Florinel Coman a fost aspru criticat în ultima săptămână din cauza comportamentului pe care l-a avut la Iași când l-a înjurat pe Lucian Filip. Ianis Zicu și Ionel Dănciulescu, foști mari atacanti de la naționala României și de la Dinamo, au discutat în cadrul unei emisiuni despre cum gestionau ei situația la vârsta lui și datorită cărui aspect are aceste scăpări:

“Ar trebui să aibă grijă, pentru că la Steaua (n.r. FCSB) s-au mai transferat jucători pe sume mari. Îl avem pe Mihai Costea, pe care în primii doi ani, la fel, l-a ajutat patronul să înțeleagă că are nevoie să fie concentrat doar la fotbal, după care a renunțat la bani și la tot și se ruga de el să scape liber și să rămână fără Costea la echipă.

coman fcsb dinamo

La 20 de ani nu cred că vreunul dintre noi – nici eu, nici Dică – nu ne-am permis vreodată să vorbim așa cu jucătorii mai în vârstă. Eu am fost coleg cu Danciu (n.r. Ionel Dănciulescu) atâția ani, de când aveam 19 ani și el 26. Nu cred că ne permiteam vreodată să spunem ceva de genul acesta”a declarat Ianis Zicu la Fotbal Club.

Vezi și VIDEO | DICĂ, discuție cu BECALI despre jucătorul problemă de la FCSB. Roș-albaștrii, gata de meciul cu Mediaș

“E vorba, în primul rând, de cei 7 ani de acasă, de educația pe care ai primit-o, din punctul meu de vedere. Și eu, la rândul meu, nu mi-am permis niciodată să vorbesc urât sau să înjur jucătorii mai în vârstă. E vorba de caracterul fiecărui om. Trebuie să ai un respect minim față de căpitan, aici vorbesc în special de ce s-a întâmplat între Coman și Filip. Dar ar trebui să înțeleagă că în viață nu e cel mai important să fii talentat, să ai anumite abilități, ci trebuie să ai și caracter”a mai spus și Ionel Dănciulescu la Fotbal Club.

Citește și FCSB le-a stricat programul. Preţul biletelor pentru meciul cu Gaz Metan

1.5 milioane de euro este cota atacantului de la FCSB, potrivit transfermarkt.com. A participat direct la 10 goluri în acest sezon de Liga 1 cu 6 reușite și 4 assisturi.