Mărturii uluitoare în direct! „Mă prostituam la conferințele de presă”

Dumitru-Dragomir

Dumitru Dragomir nu este convis că spaniolii care vor să cumpere Dinamo vor avea și forța necesară pentru a putea ține un club precul cel din „Ștefan cel Mare”.

Fostul șef de la LPF este de părere că aceștia vor da rapid bir cu fugiții.

Dragomir laudă inițiativa fanilor dinamoviști, dar subliniază că aceștia duc lipsă de „marketing”. Acesta a povestit cum reușea el, în perioada în care era președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, să atragă surse de finanțare în urma show-ului pe care îl făcea la conferințele de presă.

„Dacă cumpără spaniolii, imediat vor vinde, ca să câștige și ei ceva. N-au forța necesară ca să poată să țină o echipă ca Dinamo. Ca să cumperi Dinamo trebuie să ai cel puțin șase, șapte… zece patroni, care să dea în fiecare an 500.000 de euro fără să îi recupereze vreodată. Altfel, nu există! La Dinamo trebuie să faci performanță, că te mănâncă suporterii.

Cea mai bună formă e cea a suporterilor, dar e ceva care le pune stop. Nu trec de o anumită sumă. Părerea mea e că ei nu au marketing cum trebuie. O echipă fără marketing nu face nimic. Din publicitate ar trebui să facă două milioane de euro. Din vânzarea biletelor ar trebui să câștige 10 – 15% și restul din drepturile de televiziune. Fără marketing nu se poate face sport. Eu făceam un marketing la Liga Profesionistă de Fotbal pe care nu o să-l mai facă nimeni în istorie.

Eu, iertați-mi expresia, mă prostituam marțea la conferințele de presă, mă pregăteam să fac greșeli, ca presa să dea în mine. Eu aduceam 10-15% din stadion la meciuri. Eu am vreo două casete cu conferințele mele pe care le făceam marțea. Era o plăcere ce puteau ziariștii să îmi facă, cum mă certam eu cu toată lumea… acela era marketing, rețineți ce vă spun! Păi eu am vândut, la ligă, publicitate de 1,2 milioane de euro pe an! Și din drepturile de televiziune n-am oprit vreodată vreun leu pentru ligă”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit ProSport.

Citește și • Fotbaliștii FCSB riscă amenzi URIAȘE! Cât vor scoate din buzunare roș-albaștrii dacă se vor îmbolnăvi de COVID-19