PAOK Salonic s-a impus cu 1-0 în deplasare la Atena, pe terenul lui Panionios. Marocanul El Kaddouri a marcat singurul gol al meciului din etapa a doua a Superligii Greciei. Echipa lui Răzvan Lucescu a bifat astfel al doilea succes stagional.

PAOK Salonic a trecut peste dezamăgirea eliminării din playoff-ul UEFA Champions League. După eşecul cu Benfica, oamenii lui Răzvan Lucescu au câştigat din nou în campionat, la capătul unui meci dificil în deplasare, cu Panionios. În faţa unei echipe care şi-a propus din start să blocheze eforturile ofensive ale oaspeţilor, golul victoriei a venit târziu, în minutul 68. El Kaddouri a adus victoria cu un efort individual. Englezul Akpom a înscris în minutul 88, însă reuşita sa a fost anulată eronat pentru ofsaid.

Omar El Kaddouri a înscris singurul gol al meciului dintre Panionios şi PAOK. sursa foto: paokfc.gr

PAOK are două victorii după primele două runde de campionat, însă numai patru puncte în cont. Echipa lui Lucescu a început sezonul cu două puncte de penalizare după incidentele petrecute în primăvară la derby-ul cu AEK Atena.

La PAOK, Alin Toşca a făcut pentru prima oară parte din lot. Convocat la lot pentru dubla cu Muntenegru şi Serbia, internaţionalul român şi-a amânat debutul la noua echipă. Cel mai probabil, Toşca va îmbrăca tricoul lui PAOK la primele partide disputate după pauza internaţională.

Hamza Younes, primul gol pentru Aris

Liderul surpriză după primele două etape ale Superligii din Grecia este Aris Salonic. Revenită în prima ligă, formaţia fostului petrolist Hamza Younes are şase puncte şi 5-0 golaveraj. În etapa a doua, Aris a trecut cu 2-0 de AEL Larissa. Younes a marcat primul gol în tricoul noii sale echipe.

Tunisianul a deschis scorul în minutul 72. Hamza este la a doua experienţă în Grecia, după cea de la Xanthi. În sezonul 2017-2018, a înscris 19 goluri în campionat pentru echipa antrenată chiar de Răzvan Lucescu.