Marius Şumudică, după victoria care i-a enervat pe suporterii lui Beşiktaş: ,,Cel mai bun joc de când antrenez aici”

Gaziantep, echipa lui Marius Şumudică, a obţinut o victorie foarte importantă în campionatul Turciei, împotriva lui Beşiktaş, scor 3-1.

Marius Şumudică a comentat prestaţia echipei sale din meciul cu ,,vulturii”. Acesta a spus că este cel mai bun joc al său de când antrenează în Turcia. Acesta a vorbit şi despre jocul românilor Toşca şi Maxim de la echipă.

,,Cel mai bun meci al meu din Turcia, de când antrenez aici. Tactic, am jucat foarte bine. E adevărat  că pe Beşiktaş i-am învins şi anul trecut, dar acum cred că am fost mai bine. Maxim şi Toşca au jucat şi ei foarte bine.

Sumudica13

Amândoi. Toşca e în creştere mare, joacă aproape fără greşeală, deşi are atacanţi tari în faţă. Iar Maxim a făcut efort mare, a avut realizări şi este extrem de apreciat de toată lumea în Turcia’‘, a spus Marius Şumudică pentru Digisport.

Şumudică a fost acuzat că a făcut ironii la adresa adversarilor din meciul de aseară. Deşi turcii spuneau că Şumi a făcut semne spre adversari, acesta spune că lucrurile nu au stat chiar aşa.

,,În primul rând că nu aveam eu către cine de la Beşiktaş să fac semnul ăla, pentru că se joacă fără spectatori. Cineva dintr-o lojă de-a lui Gaziantep m-a şicanat în mai multe rânduri, înainte de meci şi la pauză, ‘Mister X’, ‘Egal, Egal’, aluzie că avem multe rezultate de egalitate. Deci de-ai mei! Pe mine în 16 meciuri m-a bătut doar Galatasaray şi tot sunt unii nemulţumiţi.

Sumudica14

Dar, na, ce să faci?! Şi la final am făcut semne spre loja aia. Ceva de genul ‘bă, vezi că i-am bătut pe vulturi’. Cum să fac mişto de sigla lui Beşiktaş? Şi noi avem tot o pasăre pe siglă. Nu ştiu exact ce răpitor este, înţeleg că e ceva care zboară mai sus decât vulturii”, a mai declarat Şumudică pentru sursa citată.

După victoria din meciul cu Beşiktaş, Gaziantep a urcat până pe locul 7 în campionat, având 11 puncte adunate.

Citeşte şi Victor Piţurcă a fost depistat pozitiv cu Covid-19! Antrenorul a luat virusul în ciuda precauţiei