Marius Șumudică, despre viitorul său: “Să merg la o echipă care se va lupta la titlu!”

Marius Șumudică, liber de contract după ce s-a despărțit de formația turcă Rizespor spune că ar dori să se întoarcă în Turcia să se lupte pentru titlu.

Rămas fără angajament după ce și-a rezliat contractul cu Rizespor, Mariu Șumudică a mărturist că ofertele venite în perioada de când este liber de contract nu au fost tentate. Antrenorul român a dezvăluit că ar vrea să se întoarcă în Turcia și să lupte pentru câștigarea campionatului.

“După ce am plecat de la Rizespor nu am primit nicio ofertă serioasă din Turcia, am avut doar cele două propuneri din Arabia Saudită. Le-am respins şi pentru că banii nu sunt o prioritate pentru mine. Vreau să rămân în Europa. Am fost întrebat dacă vreau să mă întorc în Turcia […] Vom vedea la finalul sezonului. Aş vrea să mă întorc în Turcia şi sunt sigur că mă voi întoarce la un moment dat. Simt că pot face mai mult.

sumudica rizespor
Sursa foto: Çaykur Rizespor/Facebook

Planul meu este să merg la o echipă care se va lupta la titlu în Turcia şi pentru cupele europene […] În prezent, prioritatea mea este să revin în Turcia. După cum am mai spus, banii nu sunt obiectivul meu principal, priorităţile mele sunt performanţa, rezultatele şi să mă simt confortabil la clubul pe care îl conduc”, a spus Marius Şumudică pentru sporx.com

sumudica marius
Marius Șumudică

Citește și Mircea Lucescu, tot mai aproape de event. Dinamo Kiev s-a calificat în finala Cupei Ucrainei