RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Marius Şumudică, comunicat după scandalul izbucnit în Turcia! ,,Aceste zile au fost teribil de grele pentru mine”

Deşi echipa antrenată de Marius Şumudică face senzaţie în Turcia la nivel de rezultate, situaţia la club este una destul de tensionată. 

Preşedintele celor de la Gaziantep a dezvăluit că antrenorul român are un salariu de 1.200.000 de euro pe sezon, iar pentru a semna prelungirea contractului ar dori 1.900.000 de euro. Acest lucru a fost infirmat însă Şumudică.

Şumudică a lămurit situaţia din Turcia printr-un comunicat, în care a ţinut să precizeze că este deschis la negocieri.

Rămân atașat de familia Gaziantep. Mai am patru luni de contract și sunt deschis la discuții. Aceste zile au fost teribil de grele pentru mine. Poate cele mai grele din cariera mea de antrenor, indiferent pe unde am activat. Din acest motiv, prin acest comunicat de presă oficial, doresc să-mi precizez foarte clar poziția în contextul momentului.

Așa cum se poate verifica, chiar și în momentele grele, cu eliminări sau discuții extrafotbalistice, antrenorul Marius Șumudică nu a rostit niciodată cuvinte ofensatoare la adresa conducerii clubului, orașului Gaziantep sau a suporterilor. Sunt foarte atașat acestei comunități și exact din acest motiv am fost foarte implicat, am încercat să apăr această familie, am fost mai agresiv în timpul meciurilor și am suferit fiind eliminat de către arbitri.

Mereu am fost onorat că, după fiecare succes al echipei, primeam mesaje de felicitare din partea doamnei guvernator Fatma Șahin, pe care o respect foarte mult. Mereu mi-a transmis că fac cinste orașului și a dorit ca eu să devin cetățean turc. În aceste zile sunt foarte mâhnit și nu înțeleg de ce mi s-a construit imaginea unui așa zis inamic al orașului. Aș vrea să ating și un subiect extrafotbalistic, dar foarte important pentru mine.”, apare în comunicatul antrenorului de la Gaziantep.

Citeşte şi VIDEO | Universitatea Craiova îşi atenţionează contracandidatele la titlu ,,Suntem cea mai periculoasă echipă”

Acesta a mai menţionat că a glumit atunci când a spus că îşi va suna soţia ca să îi trimită bani. Şumudică a mai spus că vrea să ducă contractul până la capăt cu turcii şi este deschis la orice propunere din partea lor.

Au apărut discuții atunci când am declarat că imi voi suna soția pentru a-mi trimite o sumă de bani. A deranjat subiectul, dar vreau ca oamenii din familia Gaziantep să realizeze că am facut o glumă. O glumă care se face foarte mult în România, o glumă la modă în țara mea!

,,Așa cum, la rândul meu, mi-am dat imediat seama că s-a făcut o glumă atunci când mi s-a transmis că ar fi fost mai bine ca banii pe care i-am oferit din propriul buzunar, ca bonusuri, jucătorilor ar fi fost mai bine să-i pun în conturile clubului. Efectiv, a fost vorba de două glume.

sumudica gaziantep

Revenind la chestiuni strict fotbalistice și care țin de relația mea cu clubul, poziția mea oficială este următoarea. Mai am patru luni de contract, doresc să-mi duc înțelegerea la bun sfârșit și sunt în continuare deschis la discuții în privința unei prelungiri sau rezilieri! Cu respect și fidelitate, Marius Șumudică.”, a conchis Marius Şumudică.

După 17 etape, Gaziantep se află pe locul 4 în campionatul tucesc, cu 31 de puncte strânse.

Alex Maxim este golgheterul echipei, cu 9 reuşite în acest sezon.

Citeşte şi VIDEO | Un american a reușit un coș de senzaţie! Fază spectaculoasă în Spania

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare