Marius Niculae iese la atac! “La Dinamo sunt jucători care nu fac cinste tricoului. La noi exista doar locul 1 ca obiectiv”

Dinamo a încheiat anul pe locul 9 în Liga 1, cu șanse minime să prindă play-off-ul. Marius Niculae este dezamăgit de situația în care a ajuns echipa din Ștefan cel Mare și a făcut câteva dezvăluiri din interiorul clubului.

Jucătorii nu și-au mai primit salariile de câteva luni, iar căpitanul Dan Nistor se gândește să plece în această iarnă.

clasament liga 1 17

E foarte trist, pentru că a devenit o obişnuinţă ca Dinamo să nu mai prindă play-off-ul şi Dinamo să nu mai fie acolo în faţă. Asta mă deranjează, pentru că noi am crescut într-un alt spirit, la noi exista doar locul 1 ca şi obiectiv. Acum văd că la Dinamo sunt jucători care nu fac cinste tricoului. Îmi pare rău să o zic, dar asta e realitatea.

Pe de altă parte, nici la club nu sunt în regulă lucrurile. Am înţeles că jucătorii nu sunt plătiţi de câteva luni bune şi nu e OK pentru un club ca Dinamo. Trebuie să investească, că altfel Dinamo va ajunge în situaţia Rapidului de acum ceva timp. Sper să nu se întâmple acest lucru, pentru că Dinamo nu a retrogradat niciodată. Dinamo trebuie să revină acolo unde îi este locul, adică în frunte“, a spus Marius Niculae.

Fostul atacant al ‘câinilor roșii’ știe de ce nu se înghesuie lumea să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță. Acționarul majoritar a anunțat că vrea să vândă 50,10% din club celui care plătește 1 leu + 500.000 de euro. 

negoita

Sper să facă un efort dacă nu vine un investitor nou şi să bage bani la Dinamo, pentru că în ultimii ani a vândut foarte mult şi cred că a câştigat destul. Din ce ştiu eu, neoficial, sunt datorii în spatele acestei vânzări, datorii din urmă, pe care nimeni nu doreşte să le plătească. Sume exacte nu ştiu, dar ştiu că sunt datorii. Nu văd lucrurile într-o lumină foarte bună în anul care vine“, a mai declarat Marius Niculae.