Marius Niculae, din nou la Dinamo: ,,Am ajuns la o înţelegere! La început s-au speriat”

marius-niculae

Academia celor de la Dinamo a reuşit o lovitură senzaţională, după ce s-au înţeles pentru o colaborare cu fostul jucător Marius Niculae.

Niculae a a ajuns la un acord cu cei de la Dinamo, după ce a fost convins de Ionel Dănciulescu să se alăture proiectului din Ştefan cel Mare.

Marius Niculae Academie Dinamo

Fostul atacant de la Dinamo a dezvăluit că în noul proiect se va implica foarte mult în dezvoltarea fotbaliştilor de 13-14 ani.

E o discuție mai veche pe care am avut-o și acum am ajuns la o înțelegere. O să fac individualizare la Dinamo, cu puști între 13 și 14 ani. Se spune că pasul este cartea de vizită a oricărui jucător și asta trebuie să-i învățăm pe tinerii fotbaliști. N-am cerut bani. E voluntariat! La început s-au speriat (n.n. râde), alții cer să fie plătiți pentru așa ceva, dar nu vreau să dau nume.

marius niculae

Eu le-am spus și lui Danciu și celor din club că trebuie să dăm înapoi ce am învățat de la regretatul Piți Varga, adică bazele fotbalului. Și asta vreau să fac și eu, mai ales că voi lucra cu jucătorii pe terenurile unde am crescut la Dinamo., a declarat Marius Niculae, pentru ProSport.

61 de goluri a marcat Marius Niculae pentru Dinamo în cele 151 de meciuri pe care le-a disputat în cariera făcută în Ştefan cel Mare.

marius niculae

Citeşte şi EXCLUSIV | Dinamo putea fi forţa României: ,,Aveam un buget de 12 milioane de euro, dacă ne ţineam de cuvânt”