Marius Niculae, 37 de ani, a explicat în cadrul unul interviu că dacă ar avea posibilitatea financiară, ar transfera jucătorii de la Viitorul în Ștefan cel Mare. El a mai menționat și ce părere are despre munca depusă de Gică Hagi la formația din Constanța.

”Săgeată” a declarat că el ar transfera jucătorii de la Viitorul la fostul său club care nu trece prin cele mai fericite momente, Dinamo, iar apoi a vorbit despre faptul că Gică Hagi ar merita o pauză după tot efortul pe care îl realizează la formația de la malul mării.

„Aş face la Dinamo în primul rând. Şi aş lua toţi jucătorii lui Hagi la Dinamo.

Citește și Sfatul lui Il Luce pentru Teja: “Să îi dea senzaţia că ia deciziile!”

Probabil s-a săturat pentru că chiar el s-a ocupat începând de la cel mai mic copil până la ultimul senior. Şi e o muncă draconică pe care a făcut-o. Hagi visează, mănâncă fotbal, e non stop fotbal la dânsul şi probabil nu mai are timp de familie de absolut nimic şi vrea şi el măcar o mică pauză.” a explicat Marius Niculae pentru TelekomSport.

Viitorul a devenit Campioana României la finalul sezonului 2016/2017, iar lupta s-a dus atât pe teren cât și în instanță la TAS cu FCSB. 

Citește și Stanciu visează frumos la final de an: “Să sărbătorim cu toții calificarea la Campionatul European”