RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Marius Marin, aproape să devină coleg cu Man şi Mihăilă! Ce cluburi îl mai doresc pe căpitanul de la U21

Marius Marin, fotbalistul celor de la Pisa, este jucătorul care conduce naţionala de tineret din teren la Campionatul European U21 din Ungaria.

Căpitan la tineret, Marin a atras atenţia mai multor cluburi din Serie A şi prin evoluţiile de la echipa de club, aflată în Serie B acum.

Romania u21 budapesta scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Nu mai puţin de patru cluburi sunt interesate de serviiciile mjlocaşului român, printre care şi Parma, echipă la care evoluează deja doi români, Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

Celelalte formaţii care se mai află pe urmele mijlocaşului de la tineret sunt Bologna, Genoa și Sampdoria, după cum anunţă italienii de la Seriebnews.com.

,,Tânăr, talentat şi cu calitate, Marius Marin a pus stăpânire în zona de mijloc la Pisa şi a devenit căpitanul României U21. El a devenit un punct de referinţă pentru antrenorul Vincenzo D’Angelo.

marius marin profimedia 0600867934
Marius Marin. Foto: Profimedia

Parma e fascinată de el. Marius Marin ar putea conta pe compatrioţii Mihăilă şi Man, iar caracteristicile din jocul său s-ar potrivi la Parma.”, mai scriu italienii despre român.

Transferul lui Marin la Parma ar depinde în mare măsură şi de situţia echipei din sezonul viitor, care acum încearcă să nu cadă în Serie B.

27 de meciuri a jucat Marius Marin pentru Pisa în acest sezon, în toate competiţiile.

1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Marius Marin, care a mai fost dorit de FCSB şi CFR Cluj, potrivit transfermarkt.com.

marius marin

Citeşte şi Giovanni Becali s-a întâlnit cu patronul Parmei. Ce au discutat despre Dennis Man și Valentin Mihăilă

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare