Marius Lăcătuș nu-l iartă pe Gigi Becali și anunță: “Mi-aș dori ca Edi Iordănescu să câștige titlul!”

FCSB se află în acest moment pe prima poziție în ierarhie Ligii 1, la egalitate de puncte cu principala urmaritoare, CFR Cluj, formația care are însă un golaveraj mai slab!

Lupta pentru cucerirea titlului în acest an se anunță una extrem de disputată, iar FCSB, CFR Cluj și CSU Craiova reprezintă în opinia multor oameni din fotbal o varianta pentru ridicarea trofeului. Dacă primele două formații merg la braț până în acest moment, oltenii sunt pe locul al treilea și se află la șapte puncte în spatele primelor clasate.

Fostul idol al tribunelor din Ghencea, Marius Lăcătuș (56 de ani), a vorbit despre favoritele din acest sezon la câștigarea Ligii 1 și consideră că lupta se va da între ocupantele primelor trei poziții din momentul de față. Fiara a dezvăluit însă că și-ar dori totuși ca CFR Cluj să fie din nou campioană, asta datorită relației foarte bune pe care o are cu antrenorul ardelenilor, Edward Iordănescu.

lacatus 3

„Cred că astea vor rămâne până la final (n.red. – FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova) în această luptă. Favorită nu am, pentru că nu e chiar atât de simplu, dar mi-aș dori să câștige Edi (n.red. – Edward Iordănescu), pentru că am lucrat împreună, ne cunoaștem de atâta timp și mi-aș dori ca el să câștige campionatul, a declarat Marius Lăcătuș, potrivit Pro Sport.

FCSB va întâlni vineri seara, pe teren propriu, formația CFR Cluj, partidă programată la ora 20:30. Elevii lui Toni Petrea speră să scape de complexul echipei din Gruia pe care nu a mai reușit să o învingă din anul 2019.

Citește și FCSB și-a găsit stadion! Decizia finală unde vor evolua jucătorii lui Toni Petrea nu îi aparține lui Gigi Becali