VIDEO | Marius Croitoru, pregătit să o ducă pe FC Botoșani în play-off: “Singura variantă este victoria!”

Antrenorul celor de la FC Botoșani, Marius Croitoru, a prefațat duelul din ultima etapă a sezonului regulat, contra celor de la FC Voluntari!

Moldovenii sunt la doar un singur meci de a prinde locurile care duc în play-off-ul Ligii 1. FC Botoșani ocupă în acest moment locul 5 în clasament, cu 41 de puncte acumulate în cele 29 de runde și are șanse foarte mari de a se clasa în primele șase echipe ale campionatului, la finalul meciului cu FC Voluntari.

Cu o zi înainte de duelul cu formația lui Bogdan Andone, tehnicianul în vârstă de 40 de ani al Botoșaniului a vorbit despre cum vor trebui elevii săi să trateze partida contra ilfovenilor. Croitoru vrea să obțină victoria în partida de mâine pentru a nu mai sta la mâna celorlalte rezultate și pentru a fi sigur de prezența în play-off-ul campionatului.

croitoru

“Suntem la mâna noastră în acest moment. Singura variantă care ne va duce 100% în play-off este victoria, chiar dacă ca urmare a anumitor rezultate putem prinde un loc în primele șase echipe. Le mulțumesc celor care au declarat că Botoșani practică un fotbal frumos și că merită să joace în play-off, dar asta nu garantează accederea acolo.

Ne rămâne ca mâine să dăm dovadă de o echipă matură și să fim pregătiți din toate punctele de vedere. Victoria cu Viitorul este imensă și îți poate răsplăti munca de un an de zile, să spun așa. Trebuie să pregătesc jocul cu Voluntari pentru a câștiga, pentru a nu sta la mâna celorlalte rezultate. Trebuie să fim concentrați din primul până în ultimul minut și să nu ne pierdem capul!”, a spus Marius Croitoru, la conferința de presă premergătoare meciului cu Viitorul.

Citește și VIDEO | FC Botoșani-FC Viitorul 1-0. Formația lui Mircea Rednic își ia adio de la play-off