Marius Croitoru, discurs războinic înainte de partida cu FCSB: ”Vrei să câştigi, trebuie să îi ataci”

FC Botoșani va debuta în play-off cu liderul FCSB. Partda va fi duminică, de la ora 21:00.

Antrenorul moldovenilor, Marius Croitoru, a prefațat duelul cu echipa lui Gigi Becali și ce așteptări are de play-off-ul care va începe în weekend.

FCSB Botosani

„Mi-aş dori din suflet să se repete cel puţin rezultatul de anul trecut, dar nici ei nu mai sunt ce au fost anul trecut şi nici eu. Play-off-ul e împărţit în două, şi din punct de vedere al valorii şi al punctelor. Primele trei sunt apropiate şi sunt îndreptăţile să lupte pentru titlu, iar următoarele trei pentru acel loc 4. Este realizabil. Şi valoric şi ca puncte suntem aproape de locul 4. Este un loc pe care îl putem obţine. 

Anul trecut, FC Botoşani a pierdut o dată cu FCSB şi a câştigat o dată. Iar în playoff am văzut două egaluri. Nu ştiu cum văd unii că pierd. Că vorbesc prostii, că vorbesc ca să se afle în treabă, e treaba lor, puţin mă interesează. Vrei să câştigi cu FCSB, trebuie să îi ataci. Nu merge să te aperi cu  FSCB şi să câştigi. Poate merge o dată… nici nu sunt construiţi, nu sunt selectaţi jucătorii noştri pentru a face un joc de apărare. Sincer, scopul nostru nu este să intrăm în play-off şi să ne apărăm. Acum, sincer să vă spun, indiferent de rezultat, se găseşte unul care să vorbească… n-am nici cea mai mică teamă”, a declarat la conferinţa de presă, Croitoru.

marius croitoru

Antrenorul celor de la Botoșani s-a plâns de asemenea de condițiile în care este nevoit să se antreneze, și contrar acestor condiții precare, echipa sa a reușit perfomanța de a accede în play-off.

„Terenul arată ca după război, în condiţiile în care aceşti băieţi minunaţi nu au intrat pe teren de trei luni de zile. De două luni şi jumătate, FC Botoşani s-a antrenat numai în balon, 20m pe 40m. Din balon am ajuns în play-off. Toată lumea se plânge. Veniţi să vedeţi condiţiile în care s-au antrenat aceşti băieţi! „Uitaţi-vă în playoff, nu vedeţi echipă în playoff fără jucători de la Botoşani. Niciuna… ”, a mai spus antrenorul.

marius-croitoru-fc-botoșani

Partida dintre FCSB și Botoșani va avea loc la Giurgiu, pe stadionul ”Marin Anastasovici”.

CITEȘTE ȘI –>> Nu există loc de interpretări înainte de FCSB – Botoşani: ,,Sunt nişte prostii! Asta poate alimenta speculaţiile”