VIDEO | Marinos Ouzounidis, înainte de meciul din Cupa României: ,,Sper să facem un joc de calitate”

Universitatea Craiova, echipă antrenată de Marinos Ouzounidis, va juca miercuri în semifinalele Cupei României contra Viitorului Pandurii Târgu Jiu, formaţie din Liga a 2-a.

Înainte partidei care se va disputa miercuri, de la ora 19:00, pe stadionul ,,Ion Oblemenco”, Marinos Ouzounidis a ţinut o conferinţă de presă în care a prefaţat partda cu Viitorul Pandurii.

ouzounidis e1617568512359

Antrenorul Craiovei este conştient de faptul că echipa sa este favorită în acest meci, însă este de părere că adversarul trebuie respectat.

,,Suntem favoriţi, fiind echipa mai bună, dintr-un eşalon superior faţă de Viitorul Pandurii, dar trebuie să ne respectăm adversarul, să tratăm meciul foarte serios.

Sper să facem un joc de calitate şi să reuşim un rezultat pozitiv, chiar unul care să ne dea şanse mari de calificare. Este important să luăm o opţiune pentru calificare, înaintea meciului retur, care va fi în deplasare.”, a declarat Marinos Ouzounidis, la conferinţa de presă.

Partida din Bănie va fi condusă de la centru de către Andrei Chivulete, care va fi ajutat de către asistenţii Andrei Constantinescu şi Adrian Vornicu. Atbvitru de rezervă la această partidă va fi Sorin Costreie.

CSUCraiova1 1

Citeşte şi Craiova joacă altceva în 2021: ,,Se vede o schimbare cu Ouzounidis”