RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mario Nicolae, “victima” lui Pablo Cortacero! “Trebuia să vin din vară. Bătusem palma!”

Mario Nicolae, managerul sportiv de la Dinamo a dezvăluit că și el a fost păcălit de acționarul majoritar al clubului din Ștefan Cel Mare, Pablo Cortacero.

Oficialul “câinilor”, Mario Nicolae a mărturisit că în vară când spaniolul, Pablo Cortacero a preluat clubul din Ștefan Cel Mare, el trebuia să facă parte din proiectul ibericului dar nu a mai fost contactat.

„Eu i-am cunoscut personal pe spanioli. Trebuia să vin din vară la Dinamo și chiar și pe mine m-au… Crăciunescu a zis că s-a simțit jignit. A fost ofertat să vină la Dinamo și i s-a zis «Vorbim în trei zile» și nu a mai fost căutat.. Așa am pățit și eu.

M-am văzut cu Cosmin Contra și Pablo Cortacero în București. Mi s-a pus spus care e proiectul, mi s-au spus de investiții de milioane de euro. Eu am fost sceptic de atunci și i-am spus lui Cosmin. Se vehiculau foarte ușor milioane de euro. Pentru România mi se părea ceva de domeniul fantasticului. 

cortacero

Am bătut palma ca să fiu team manager. Mi-a zis «Gata! Ești omul pe care-l căutăm. Am luat referințe foarte bune, ai experiență. Ne vedem săptămâna viitoare, când vin în România». Am vorbit în august, iar acea săptămână n-a venit” a declarat Mario Nicolae pentru GSP.

Mario Nicolae, managerul de la Dinamo a dezvăluit cum a fost păcălit și fostul antrenor al “câinilor”, Cosmin Contra de acționarul majoritar, Pablo Cortacero.

Cosmin n-a știut, garantez! Nici nu și-a primit prima de instalare. Îl tot sunau de prin aprilie. cu mici tatonări. Îl suna Melero. Tatonările au durat luni întregi. Spaniolii au venit la București, Cosmin a refuzat. Le-a zis să prezinte garanții mai întâi. După ce Cortacero s-a pozat cu tricoul lui Dinamo, au început iar negocierile.

contra 2 1

Pe Cosmin l-au convins cu transferurile de jucători. Când spui că e un proiect serios și nu vezi nimic… Au venit jucători cu CV-uri interesante, cu experiență. Asta l-a convins că, la nivel sportiv, se poate lupta pentru play-off. Apoi au început promisiunile. Totul arăta bine, toată lumea era cazată la hoteluri de lux, voiau să facă investiții la Săftica. Părea prea frumos ca să fie adevărat. Se vorbeau de sume de domeniul fantasticului. Când a venit Contra, începusem să cred mai mult în proiect.” a declarat Mario Nicolae pentru sursa citată.

Citește și Cortacero, desființat de un fost internațional român: “Cea mai neagră pată din istoria lui Dinamo!”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare