Mario Nicolae le răspunde criticilor lui Dinamo: ,,Haterii să se gândească înainte să vorbească! Răutăţile nu afectează doar jucătorii”

Dinamo se pregăteşte să dea piept cu cei de la Viitorul, în etapa a 25-a a Ligii 1, astăzi, de la ora 20:30, pe stadionul din Ştefan cel Mare.

Echipa din ,,groapă” nu a mai câştigat de 4 etape în Liga 1, iar criticile nu au întârziat să apară atât la adresa jucătorilor, cât şi la cea a antrenorului.

Dinamo1 2

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, spune înaintea jocului cu Viitorul că jucătorii echipei sunt foarte motivaţi, deşi încă nu sunt rezolvate toate problemele la club. Acesta mai declară că antrenorul Gane are toată susţinerea lui la Dinamo şi le-a răspuns criticilor, să se gândească mai bine în momentul în care nu au cele mai bune cuvinte la adresa jucătorilor.

Citeşte şi VIDEO | Burleanu a făcut anunțul momentului pentru fanii lui Dinamo. Unde se va construi noul stadion

Suporterii cu pedigree ai lui Dinamo pot sa stea liniștiți. Avem un grup unit de jucători, niște băieți de mare caracter și un antrenor foarte preocupat de fiecare detaliu. Băieții sunt foarte motivați, chiar dacă zilnic se încearcă destabilizarea echipei prin tot felul de declarații care de cele mai multe ori sunt simple clișee.

mario nicolae

Dinamo are în momentul de față un antrenor foarte pregătit, foarte iubit și respectat de vestiar și care are parte de toată susținerea mea necondiționată. Ne dorim să avem rezultate cât mai bune în primul rand pentru toți suporterii lui Dinamo și pentru Echipa DDB care face eforturi incredibile pentru a salva clubul din cea mai neagra perioada a istoriei sale.

Victoriile ar fi un mic semn de recunoștință pentru tot ce fac acesti oameni, de la cel mai mic la cel mai mare. Ne-am dori ca în loc de răutăți, negativism și critici gratuite la adresa echipei și a staff-ului să auzim cât mai mulți oameni cum promovează toate acțiunile întreprinse de DDB.

Să fim mai răbdători cu acești jucători care au acceptat și au înțeles situația actuala a lui Dinamo și care dau tot ce pot sa ajute clubul. Haterii să se gândească înainte sa vorbească, răutățile lor nu afectează doar jucătorii, ci și familiile lor, copiii, părinții sau bunicii”, a declarat Mario Nicolae, pentru Digisport.

Înaintea meciului cu Viitorul, Dinamo se află pe locul 12 în Liga 1, cu 26 de puncte adunate din 24 de jocuri disputate până acum.

De cealaltă parte, constănţenii se află pe locul 13 în Liga 1, cu 25 de puncte acumulate din 23 de partide disputate în campionat.

dinamo viitorul

Citeşte şi VIDEO | Dinamoviştii, mereu la înălţime! Ce s-a întâmplat la Săftica înaintea meciului cu Viitorul