Mario Nicolae, luat în colimator după eşecul lui Dinamo cu Clinceni: ,,Popa de Tanacu a adus jucători de toată jena”

Dinamo a pierdut meciul de pe teren propriu, din ultima etapă a sezonului regulat, scor 1-3, cu Academica Clinceni, iar Mario Nicolae nu a scăpat nici el de critici.

După ce Dinamo nu a impresionat mai deloc prin jocul de aseară, Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a intrat sub analiza drastică a ,,Procurorului”.

Joseph Akpala Dinamo

Cornel Dinu, legendă a lui Dinamo, a criticat vehement transferurile realizate de către oficialul dinamovist. Acesta spune că jucătorii aduşi de Nicolae nu au adus niciun plus echipei din Ştefan cel Mare.

,,Acest popă de Tanacu a adus jucători de toată jena, zero absolut, morsa Morsay inexistentă, Akpala Alpaca de râsu’-plânsu’, Nepomuceno nepotriviteno, ăsta nu putea decât să meargă pe teren și la Petrolul acum câțiva ani, chiar și portarul ăsta cu nume de nepronunțat, au tras ăia de la CFR Cluj în el etapa trecută, n-a apărat el, s-a văzut acum că nu știe nici să se plaseze la cornere, o păcăleală și el… Nenorociri de așa-ziși fotbaliști care n-au nimic comun cu fotbalul.

cornel dinu scaled

Decât să aducă jucători nejucători ca panaramele astea, credinciosul necredincios de la Tanacu, trebuia să se mulțumească cu cutia milei, reprezentată de salariu, decât să vâneze procente la transferurile astea catastrofale care n-au nimic comun cu fotbalul de performanță și fac de rușine ce a mai rămas din Dinamo.

Este inadmisibil să se ocupe Marius Nicolae de manageriatul sportiv, iar Marius Niculae, care l-a refuzat pe Ionuț Negoiță când l-a chemat să lucreze cu oamenii lui de la club, să privească la televizor dezastrul lui Dinam. Am impresia că cineva își bate joc de miile de suporteri care au dat și dau bani să salveze financiar echipa și această adunătură de așa-ziși fotbaliști este incapabilă să se salveze sportiv

Akpala Dinamo

Și cel mai mult mă doare că în numele acestor aproape 15.000 de suporteri dinamoviști, se pare că unul sau doi, așa cum se întâmplă la români, care n-au jucat fotbal nici în curtea școlii, în copilărie, și nu-i vorba de Elias, iau ei decizii. Dezastruoase, după cum se vede.”, a declarat Cornel Dinu, pentru Fanatik.

După rezultatul dezamăgitor cu Clinceni, Dinamo a terminat sezonul regulat din Liga 1 pe locul 14, cu 27 de puncte acumulate din 30 de jocuri disputate.

172013078 3828830910504442 8313900585752412844 n

Citeşte şi Florin Prunea, discurs dur după umilinţa lui Dinamo cu Clinceni, 1-3: ,,Totul a scăpat de sub control! Chiar să fii atât de inconştient?”