Continuă să iasă la lumină detaliile cu privire la accidentul mortal provocat de Mario Iorgulescu! Conform medicilor legişti, fiul preşedintelui LPF consumase alcool şi droguri înainte de a se urca la volan.

Iorgulescu jr., care s-a urcat la volan după o partidă prelungită de poker avea o alcoolemie de 0,80 g/l alcool pur în sânge, dar se afla şi sub influenţa substanţelor halucinogene.

Medicii legişti au depistat că tânărul consumase cocaină înaintea evenimentului în urma căruia celălalt şofer, tatăl a doi copii, şi-a pierdut viaţa.

Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, după ce a fost implicat într-un grav accident rutier.

Duminică, aflat la volanul unui autoturism marca Aston Martin, tânărul de 24 de ani a a pierdut controlul asupra volanului pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Mario Iorgulescu era cunoscut drept un consumator de cocaină, numele său apărând într-un dosar în care este cercetat un dealer de droguri din Bucureşti.

În urmă cu doi ani, Iorgulescu jr. a mai fost implicat într-un scandal de proporţii. Fiul şefului LPF a fost acuzat că ar fi sechestrat şi bătut, alături de alţi complici, un tânăr care i-ar fi datorat bani. Iorgulescu a fost achitat, în timp ce partenerii săi au primit pedepse cu închisoarea.