Mario Camora, criticat pentru evoluţia din meciul cu Germania: ,,A fost slab! Începem să ne punem semne de întrebare”

Sursa foto: Profimedia Images

Mario Camora, jucător naturalizat, a fost titular în partida România – Germania, scor 0-1, din preliminariile Campionatului Mondial, care va avea loc în 2022.

Deşi a fost chemat la lot pentru că postul de fundaş stânga era unul cu probleme, Camora nu a impresionat în meciul cu nemţii şi a fost schimbat la pauză de Mirel Rădoi.

camora sigurdsson

Răzvan Raţ, fost internaţional, a comentat evoluţia lui Mario Camora din meciul contra Germaniei şi nu a găsit nimic bun la fundaş. Acesta spune că fotbalistul a jucat foarte slab şi de aceea a fost şi schimbat.

,,Camora a fost slab, de-asta a și fost schimbat. Deja începem să ne punem semne de întrebare, dacă a meritat naturalizarea lui.

rat profimedia 0257876830
Răzvan Raț. Foto: Profimedia

Bine, putem spune că avem încă o soluție, pe lângă Bancu și Toșca. Camora nu a avut cele mai bune meciuri la echipa națională, fără să am ceva personal cu el.”, a declarat Răzvan Raţ, pentru Digisport.

În urma rezultatului de aseară, România se află pe locul 4 în grupa de calificare, cu 3 puncte după două partide disputate.

De cealaltă parte, Germania, după victoria de la Bucureşti, se află pe locul 1 în grupa din care mai fac parte Macedonia de Nord, Islanda, Armenia şi Liechtenstein.

Cum arată clasamentul grupei J, din care face parte şi naţionala condusă de Mirel Rădoi

  1. Germania – 6 puncte
  2. Armenia – 6 puncte
  3. Macedonia de Nord – 3 puncte
  4. România – 3 puncte
  5. Islanda – 0 puncte
  6. Liechtenstein 0 puncte
Stanciu scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi VIDEO | România nu i-a putut face față Germaniei! Rădoi&co s-au izbit de marele zid “Die Mannschaft”