Marica nu vede cu ochi buni situația de la Dinamo: “Este o problemă gravă acolo și e greu să ai rezultate!”

Dinamo pare că nu poate găsi drumul victoriilor în acest sezon, iar elevii lui Cosmin Contra sunt la al șaselea meci fără victorie în Liga 1!

Cosmin Contra, antrenorul celor de la Dinamo București, este departe de ceea ce și-a propus în momentul venirii la echipa din Ștefan cel Mare, “câinii” fiind abia pe penultimul loc în Liga 1, după 10 etape. Situația nu stă prea bine nici din punct de vedere financiar, deoarece noii investitori spanioli ai clubului întârzie deocamdată plata datoriilor.

Sorescu Dinamo 2

Fostul jucător al lui Dinamo, Ciprian Marica, este de părere că situația de la clubul din Ștefan cel Mare este una extrem de gravă, iar rezultatele dorite nu au cum să apară în acest context creat la nivelul echipei.

“Am urmărit meciul lui Dinamo și se vede o tensiune clară acolo! Nu este liniște, se vede e o frământare și e greu să ai rezultate. Este clar o problemă, o problemă gravă. Dinamo nu arată ce trebuie nici pe teren și asta ar trebui să îi îngrijoreze pe cei de acolo!”, a declarat actualul președinte al celor de la Farul Constanța, la finalul meciului cu Rapid.

Dinamo se află pe locul 15 în Liga 1, cu doar 6 puncte acumulate în cele 10 meciuri disputate în actualul sezon, iar antrenorul Cosmin Contra pare că nu vrea să mai continue pe banca echipei, din cauza faptului că a fost mințit de spanioli în momentul venirii la clubul alb-roșu.

Principalul favorit pentru preluarea echipei este chiar fostul antrenor al “câinilor”, Gigi Mulțescu, tehnicianul dat la o parte de noii acționari spanioli în momentul preluării echipei din Ștefan cel Mare.

Citește și Halep regretă anumite lucruri pe care le-a făcut în trecut: “Mi-e ruşine de mine că puteam să fac astfel de gesturi!”