Gimnastul Marian Drăgulescu va protesta în faţa sediului Ministerului Tineretului şi Sportului, după ce a fost exclus din lotul naţional din motive medicale. Drăgulescu vrea să participe la Campionatul European din Scoția.

Azi, de la ora 14.00, gimnastul se va prezenta în fața sediului MTS și va întinde pe trotuar un drapel tricolor, alături de cupele și medaliile obținute pentru România.

VREAU ȘANSA LEGALĂ DE A PARTICIPA PE PROPRIA RĂSPUNDERE LA CAMPIONATUL EUROPEAN GLASGOW 2018! FRG NU MI-O ACORDĂ!!! Salutare dragilor, mă confrunt cu o situație fără precedent, în urmă cu o lună și jumătate am făcut o intervenție chirurgicală, în tot acest timp am respectat toate protocoalele și am trecut toate testele, inclusiv la Institutul de Medicină Sportivă. Am scrisoarea de la medicii care m-au operat, că pot concura la Campionatele Europene fără nici un risc„, a transmis Drăgulescu prin intermediul contului de Facebook.

Dacă decizia Federației Române de Gimnastică va fi menținută, Drăgulescu nu îşi va putea apăra peste trei săptămâni, la Glasgow, medaliile europene (aur şi argint) cucerite anul trecut la Cluj-Napoca.

În vârstă de 37 de ani, Marian Drăgulescu deține opt titluri mondiale, zece titluri europene (recorduri absolute pentru România), plus o medalie de argint și două de bronz la Jocurile Olimpice.