RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Maria Şarapova, abandon la Wimbledon! Premieră nefericită

Maria Şarapova a abandonat în setul decisiv confruntarea cu Pauline Parmentier din primul tur al turneului de la Wimbledon. Pentru Şarapova a fost prima oară în carieră când este nevoită să abandoneze la un turneu de grand-slam. 

Maria Şarapova revenise pe teren luna trecută, la Mallorca, după o absenţă de cinci luni cauzată de o accidentare la umăr suferită în luna ianuarie.

În primul tur de la Wimbledon, jucătoarea din Rusia a câştigat primul set al meciului cu Pauline Parmentier, scor 6-4. După ce a pierdut la tie-break în setul al doilea, Şarapova a fost nevoită să abandoneze în setul decisiv. Scorul era 5-0 pentru adversara sa, însă Maria era chinuită de o accidentare la încheietura mâinii stângi.

Şarapova s-a abţinut cu greu să plângă la conferinţa de presă care a urmat abandonului. A fost întrebată dacă vrea să renunţe şi la tradiţionala apariţie în faţa jurnaliştilor.

„Nu vreau să plec. Toată lumea are rolul ei aici, voi aveţi rolul vostru. M-am retras în mijlocul unui meci, rar mi se întâmplă asta. N-am mai fost de mult timp la o conferinţă în timpul unui grand-slam, sigur că vreau să apar” – a răspuns rusoaica.

În vârstă de 32 de ani, Maria Şarapova a câştigat turneul de la Wimbledon o singură dată, în 2004, la vârsta de 17 ani.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare