Marele minus al roș-albaștrilor, identificat de Cornel Dinu: “Sunt hazlii de-a dreptul”

cornel-dinu-dinamo

Fostul mare jucător și antrenor al lui Dinamo este de părere că trupa lui Vintilă suferă cel mai mult la capitolul fundași centrali. 

Miron și Cristea îl fac să zâmbească pe Cornel Dinu.

„Cristea cu Miron sunt hazlii! La faza aceea, în care este eliminat Cristea e greşeală de poziţionare! E nepermis. Există, din nou, această oscilaţie a randamentului unor jucători care au posibilităţi de joc.

Oscilaţiile acestea ale lui Coman, Tănase sau Moruţan te pun pe gânduri. Există o anumită labilitate sau procesul de antrenament are de suferit. Eşti puternic atunci când eşti bine antrenat!”, a fost observația “Procurorului” la Telekom Sport.

panduru

El a fost “acompaniat” de Basarab Panduru care a observat scăderea vicecampioanei în repriza a doua a jocurilor disputate de la reluarea sezonului.

„La cum au jucat FCSB și Botoșani în repriza a doua, nu avem nicio speranță pentru următorul sezon de cupe europene. A fost una dintre cele mai slabe reprize din play-off.

Acum 4 meciuri, FCSB joacă din primul minut un fotbal frumos și într-un ritm bun. Cum ajungi în 4 etape să arăți în halul ăsta, în repriza a doua? Nu credeam că este posibil. Mi se pare incredibil!”, a completat Basarab Panduru.

CITEȘTE ȘI –>> Anunțul de ultimă oră făcut de Ionuț Stroe! Câți bani ar putea să fie direcționați spre sport în perioada următoare