RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dudu Georgescu a rămas supărat pe Negoiță. Cum a reacționat când a aflat că vinde echipa pe 1 leu

Câștigător a două „Ghete de Aur” în 1975 și 1977, Dudu Georgescu trăiește în Canada cu sentimentul că Dinamo l-a părăsit. 

Dudu Georgescu s-a întors în Canada, după ce a fost deposedat de casa pe care o avea de la statul român (locuința a fost retrocedată), iar de „bunele intenții” ale patronului Ionuț Negoiță s-a ales praful.

Am fost nevoit să mă întorc în Canada. Parcă am fost privit cu alți ochi, nu știu cum să descriu acel sentiment, îmi este greu chiar și acum. De către cine? De cei de la Dinamo, de Negoiță. Din păcate, mă doare să o spun, însă Dinamo mi-a întors spatele! Am trăit o dezamăgire, asta este. Am dat totul pentru acest club, însă am ajuns să spun că rămân cu amintirile, cu ghetele, însă și cu această ultimă dezamăgire.

A fost o mascaradă. Nu am stat nici măcar o zi în acel apartament (n.r. – pe care Negoiță a spus că i l-ar fi dat), Nici nu vreau să-mi amintesc și îmi cer scuze.

Nu pot să cred așa ceva, Dinamo a ajuns un club de un leu? Formidabil! Atât pot comenta, formidabil! În acel leu poate sunt trecute și performanțele mele„, a spus Dudu Georgescu, pentru Prosport.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare