Helmuth Dukadam a fost pus să facă lunar raport de activitate. Președintele de imagine al celor de la FCSB nu s-a arătat deranjat de acest lucru.  

„Nu e nicio problemă. Eu făceam un raport de activitate în fiecare lună pentru mine. Când mi s-a cerut acest lucru n-am avut nicio problemă să-l dau. Mi s-a cerut de anul trecut, de 4-5 luni. Probabil că erau şi ei curioşi să vadă ce fac de mi l-au cerut. Eu le trimit raportul prin mail în fiecare lună. Îmi justific şi eu activitatea.

Activitatea mea nu constă doar în emisiuni la Digi. Anul trecut, înainte de Crăciun, am fost la o academie în Anglia, am avut acţiuni de caritate. Nu sunt neapărat obligat să fac acest raport. Mi s-a cerut şi mă conformez. Nu ştiu amănunte despre cum sunt plătit, dacă sunt pe drepturi de autor sau altceva.

Nu sunt obligat să vorbesc despre FCSB la emisiunile la care merg. Un lucru să fie foarte clar. N-am fost, nu sunt şi nu voi fi obligat să spun anumite lucruri. Am libertatea de a spune ce gândesc”, a fost reacţia lui Duckadam, la gsp.ro.