Unul dintre candidații la șefia FRF se retrage din fotbal! “Avem viziuni diferite”

Marcel Pușcaș a strâns doar opt voturi în cadrul alegerilor pentru președinția FRF și a anunțat că nu va mai ocupa nicio funcție administrativă în fotbalul românesc.

Trebuie să plec din fotbal și este normal să se întâmple asta, atât timp cât mi-am exprimat nemulțumirile multiple față de situația actuală de la Federație. Înseamnă că avem viziuni diferite asupra lucrurilor. Cam puține voturi, se întâmplă și n-am ce să fac. Trebuie felicitat cel care a pregătit foarte bine alegerile, domnul Burleanu. Nu trăiesc din fotbal … am crezut că pot să schimb anumite lucruri în fotbalul românesc, dar doar opt oameni au văzut lucrurile la fel ca mine. Să nu uitam că Răzvan Burleanu este de patru ani în campanie electorală și a putut să facă totul pentru a-și apropia votanții.

Nu mă gândesc să fiu președinte de club, nu mor de foame … poate alții sunt disperați. Dar îmi pare rău pentru fotbalul ăsta, am crezut că se vrea o viziune nouă“, a spus Pușcaș pentru DigiSport.

Marcel Puşcaş (57 de ani) a evoluat ca jucător la Steaua, Rapid, CS Târgovişte şi Steaua Mizil, având o singură selecţie la prima reprezentativă. După retragere, el a activat ca antrenor (Steaua şi Rapid), ca preşedinte (Viitorul Oradea, Steaua şi AJF Bihor), dar şi ca impresar.

Puşcaş a candidat şi la precedentele alegeri pentru preşedinţia FRF, apoi l-a susținut pe Răzvan Burleanu. Din 2014, Pușcaș a ocupat funcţia de director de dezvoltare regională și comercială în cadrul FRF, dar și de vicepreședinte al Comisiei Tehnice a Federației.

Răzvan Burleanu a câștigat, miercuri, un nou mandat în fruntea Federației Române de Fotbal. Dintre cele 254 de voturi validate, Burleanu a obținut 168, iar Ionuț Lupescu a primit 78 de voturi. Marcel Pușcaș a primit 8 voturi. Ilie Drăgan nu a obținut niciun vot.