Marcel Pușcaș este noul președinte al clubului FC Universitatea Craiova, care activează în Liga a 3-a. Echipa patronată de către Adrian Mititelu va avea și un antrenor nou, italianul Nicolo Napoli.

Marcel Puşcaş e noul președinte al FC Universitatea Craiova 1948, după ce a semnat un contract valabil până în 2021″, potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a clubului.

Pușcaș s-a fotografiat cu tricoul echipei, alături de Adrian Mititelu Jr.

“M-a convins proiectul unui club imens, unul de tradiție al fotbalului românesc, mai ales unul privat, cu bani privați. Consider că domnul Mititelu a suferit suficient, merită să aibă parte de tot ce este mai bun la acest club. Sunt patroni care nu ar fi acceptat să treacă prin ce a trecut el în tot acești ani”, a spus Puşcaş pentru Gazeta Sporturilor.

În primăvară, Marcel Pușcaș (57 de ani) a candidat la şefia Federaţiei Române de Fotbal și a obținut doar opt voturi.

Nicolo Napoli (56 de ani) va reveni în Bănie în funcția de antrenor. Italianul se va prezenta la echipă în data de 18 octombrie, potrivit oficialilor olteni.

Napoli a antrenat exclusiv în România, pregătind echipe precum FC Brașov, Astra Ploiești, Politehnica Iași, Drobeta Turnu Severin și Universitatea Craiova (2004, 2007-2009, 2011, 2013-2014, 2017-2018).

FC Universitatea Craiova se află pe locul 8 după 7 etape din Liga a 3-a, la 6 puncte de liderul Unirea Bascov. În etapa viitoare, echipa lui Mititelu joacă la Moreni.