Mangia vrea daune de la Piţurcă. Un “bulangiu” de 2 milioane de euro!

Devis Mangia este hotărât să îl dea în judecată pe Victor Piţurcă. Fostul antrenor al Universităţii Craiova vrea să primească daune după ce Piţurcă l-a numit "bulangiu" într-o pauză publicitară de la o emisiune TV.

Devis Mangia este hotărât să îl dea în judecată pe Victor Piţurcă. Fostul antrenor al Universităţii Craiova vrea să primească daune după ce Piţurcă l-a numit “bulangiu” într-o pauză publicitară de la o emisiune TV.

Imaginile ajunse în spaţiu public dintr-o greşeală a celor de la Telekom Sport au surprins dialogul dintre Victor Piţurcă şi moderatorul emisiunii. Fostul selecţioner l-a numit “bulangiu” pe italianul care conduce acum reprezentativa din Malta. Piţurcă i-a dezvăluit moderatorului că Devis Mangia ar fi fost îndepărtat de la Craiova fiindcă i-a trimis mesaje nepotrivite unui jucător.

 mangia

Acum, italianul este hotărât să îl dea în judecată pe Piţurcă şi să ceară daune de două milioane de euro. Informaţia a apărut pe site-ul 3minute.net, lansată de Cosmin Cojocăreanu, fostul purtător de cuvânt al clubului din Bănie.

„Surse care țin legătura cu apropiați ai lui Mangia au confirmat că italianul îl va da în judecată pe Pițurcă și îi va cere daune morale de două milioane de euro după ce fostul selecționer l-a făcut „bu*****u” într-o discuție cu moderatorul în timpul unei pauze publicitare de la Telekom Sport, secvențe ce au fost filmate și au ajuns pe internet. «El (n.r. Mihai Rotaru) voia să îl dea afară de mult pe Mangia, pe italian. Îi dădea mesaje unui jucător, era bu*****u”au fost cuvintele lui Pițurcă, pe care antrenorul italian le-a evaluat la două milioane de euro.

CITEŞTE ŞI: Prima reacție a lui Sorin Cârțu la acuzele lui Victor Pițurcă aduse lui Mihai Rotaru și Devis Mangia