Antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, mizează pe continuitate și pe aportul fanilor în meciul de pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe, de vineri seară. În cazul unei victorii, oltenii se pot apropia la un singur punct de liderul CFR Cluj.

U Craiova are trei victorii consecutive în campionat și n-a mai pierdut de șapte runde. În schimb, Sepsi are trei eșecuri în ultimele patru partide.

Știu că este un meci dificil, dar cred că suntem pregătiți. În tur (cu Sepsi), am făcut cel mai slab meci din acest sezon. Cred că suntem o echipă diferită în acest moment. Sepsi este o echipă bună, antrenată bine, cu posibilitate pentru play-off în acest an. Este importantă continuitatea în acest moment, avem drumul nostru. Mâine cred că avem nevoie de ajutorul suporterilor noștri„, a spus Mangia la conferința de presă.

În tur, Sepsi a învins Craiova cu 1-0. Rezumatul partidei poate fi urmărit AICI.

Craiova are doi jucători indisponibili, Valentin Mihăilă (accidentat) și Nicușor Bancu (suspendat), în timp ce Elvir Koljic este incert. De la Sepsi va lipsi căpitanul Ousmane Viera.

Partida Universitatea Craiova – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va avea loc vineri, 9 noiembrie, de la ora 21:00, pe Stadionul ”Ion Oblemenco”, în etapa a 15-a a Ligii 1.

🎥 #SHARE! Conferința de presă premergătoare meciului Universitatea Craiova – Sepsi OSK. Participă Devis Mangia și Mateiu Alexandru. 💙#BataliaPentruPodium#CampioniLaSuporteri#AsaELaCraiova

Publicată de Universitatea Craiova pe Joi, 8 Noiembrie 2018