Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Devis Mangia, s-a declarat mulțumit după prima victorie a oltenilor în noua ediție a Ligii 1. Italianul a recunoscut că există presiunea rezultatelor, dar este convins că poate obține rezultate în acest sezon.

Craiova a câștigat meciul din deplasare cu Dunărea Călărași, scor 3-1, în etapa a patra din Liga 1. Mijlocașul elvețian Matteo Fedele a debutat cu un gol fabulos, după un șut de la peste 30 de metri. Căpitanul Alexandru Mitriță a reușit o ‘dublă’.

Mereu există presiune, e normal. Am controlat jocul, am avut oportunități de a înscrie, am avut o bară, am înscris trei goluri. E un efort să joci pe vremea asta. Tot ceea ce pot să spun e doar că le mulțumesc jucătorilor pentru evoluția de astăzi. […] Prefer să vorbesc despre jucătorii pe care îi știu, despre ceilalți nu. Știu de ce are nevoie Craiova, dar nu o să vă spun„, a spus Mangia după meci, pentru DigiSport.

Pentru Universitatea Craiova urmează returul cu RB Leipzig din turul trei preliminar al Europa League. În prima manșă, nemții s-au impus cu 3-1.

Nu ne va fi ușor, astăzi am decis să folosesc și jucători care au evoluat la Leipzig, dar după o victorie e mai ușor să te recuperezi. Evoluția de astăzi nu e de ajuns, e nevoie de mult mai mult pentru Leipzig. Tot ceea ce știu este că jucătorii mei vor da totul pe teren„, a mai declarat Devis Mangia.