Manea recunoaște: ”Nu regret, pentru că aceea a fost prima și singura ofertă atunci!”

Cristi Manea (22 ani) a vorbit despre transferul său la Apollon Limasol.

Fotbalistul CFR-ului a fost cumpărat de Apollon în 2015, însă Manea recunoaște că nu a fost niciodată în Cipru. Cu toate acestea, fundașul stânga nu regretă decizia luată.

După transferul în Cipru, tânărul fotbalist a fost împrumutat în Belgia și România, însă nu a bifat niciun minut pentru clubul de care aparține.

”Nu, n-am fost niciodată în Cipru. Nu regret, pentru că aceea a fost prima și singura ofertă atunci și era o diferență foarte mare și din punct de vedere financiar. Eu abia jucasem 5-6 meciuri la Viitorul și un meci în națională. Aveam 16-17 ani și cred că 90 la sută din jucători ar fi semnat, dacă erau în locul meu.

Nu regret. Singurul dezavantaj e că am fost mereu împrumutat și când ești împrumutat nu este așa mare interes pentru tine. Când mergi la un club și au un jucător care e al lor, îl preferă pe el. Cum am pățit și în Belgia. Aveau jucători pe care doreau să-i vândă și mă dădeau la o parte. Dar am demonstrat apoi că pot să joc, pentru că pe finalul sezonului am jucat” a declarat Manea pentru ProSport.

cristi-manea-cfr-cluj

2.5 milioane de euro este cota de piață a lui Manea, potrivit transsfermarkt.com.

În actualul sezon, fundașul de 22 de ani a bifat 8 apariții în toate competițiile pentru FCSB, echipă la care a fost împrumutat în vară, și CFR Cluj, actualul său club.

Citește și Chipciu a dat cărțile pe față: ”Asta mi-a zis Dan Petrescu!”

Spynews.ro