VIDEO | Dennis Man, interviu special din cantonamentul naționalei! Ce spune despre diferența dintre FCSB și Parma

Fostul golgheter al Ligii 1, Dennis Man (22 de ani), a fost transferat pe 13 milioane de euro de Parma, o sumă record pentru campionatul României!

Adus pe Ennio Tardini ca o adevărată gură de oxigen pentru formația lui Roberto D’Aversa, Dennis Man se pare că a reușit în cele din urmă să se impună în primul 11 al Parmei. Fără vreun gol marcat în cele nouă apariții în tricoul italienilor, fostul golgheter al FCSB-ului a fost însă unul dintre cei mai buni oameni ai echipei în ultimele partide.

Aflat în cantonamentul echipei naționale înainte de startul în campania de calificare pentru CM 2022, Dennis Man a vorbit despre impactul pe care l-a avut transferul în Italia și a mărturisit că nivelul este unul total diferit față de Liga 1.

Dennis Man Parma1 Maurizio Borsari AFLOprofimedia 0589487050
Sursa Foto: Maurizio Borsari-AFLO Profimedia Images

“În primul rând în Italia m-a impresionat aspectul tactic, s-au schimbat foarte multe lucruri odată cu plecarea la Parma, este altceva acolo. Sunt diferențe destul de mari față de ceea ce este în România. Stilurile de joc ale FCSB-ului și ale Parmei sunt diferite. O echipă atacă foarte mult, iar aici în Italia sunt nevoiți să ne și apărăm pentru că întâlnim echipe foarte puternice. Sper să mă descurc cât mai bine și cei de acolo să fie mulțumiți de mine!”, a spus Dennis Man, pentru FRF.tv.

Citește și Dennis Man, lăudat de presa din Italia! Ce notă a primit internaționalul român după ultimul meci

Ulterior, celălalt român de la Parma, Valentin Mihăilă, a vorbit și el despre cum a fost primit Dennis Man la noua echipă și a dezvăluit că toată lumea era foarte curioasă înainte ca fostul atacant al “roș-albaștrilor” să ajungă sub comanda lui D’Aversa.

“Am primit vestea că Man vine la Parma când eram la un antrenament. Se auziseră deja zvonuri că va veni la echipă, colegii mă tot întrebau de fel de jucător e, cu ce picior lovește mingea și eu le-am explicat că e un fotbalist bun, de calitate. Le-am arătat niște videoclipuri cu el și mi-au spus apoi că îl așteaptă.”, a spus și Mihăilă, potrivit sursei menționate mai sus.

Citește și Dennis Man și Valentin Mihăilă, lăudați de către Nicușor Stanciu după ultimele evoluții: “Ei vor fi viitorul României!”