Man e sincer și îi transmite lui Becali: “Simt că nu sunt eu!”

Pus la zid de Gigi Becali, Dennis Man a recunoscut după meciul cu Alashkert (3-0) că trece printr-o perioadă mai puțin bună.

Starul roș-albaștrilor dă vina peste problemele pe care echipa le-a avut în deplasarea din Armenia.

“Am reușit să câștigăm, ne bucurăm pentru această victorie, a fost un meci greu, în prima repriză ne-au pus probleme. Am avut noroc la două ocazii. Important e că am scos-o la capăt. Trebuie să recunoaștem că n-am făcut un joc foarte bun în această seară. Nu cred (că suntem calificați), la fotbal se poate întâmplâ orice. Am luat un avantaj și e important. Am înscris 3 goluri și ne pregătim pentru retur.

Suntem puțin obosiți, dar nu avem ce să facem. Am avut o problemă la aeroport, dar suntem fotbaliști profeșioniști. Resimt oboseală, simt că nu sunt eu, simt oboseala acumulată și este greu să te concentrezi la ce ai de făcut. Luăm fiecare meci în parte și încercăm să scoatem maximum. Suntem încrezâtori și ne dorim acest lucru”, a spus Dennis Man, la Pro X.

811983 797552 gigi becali

”Eu pe Man o să îl întreb dacă mai vrea să facă meseria asta. Îl voi suna pe tatăl lui să îl întreb dacă băiatul mai vrea să facă fotbal”, a afirmat Becali despre Man.