Antrenorul echipei CSM București, suedezul Magnus Johansson, s-a declarat fericit după victoria de pe teren propriu cu Ferencvaros Budapesta, în grupa preliminară a Ligii Campionilor. Johansson a fost emoționat de publicul din Sala Polivalentă.

CSM București a controlat jocul și s-a impus cu 36-31. Peste 4.000 de fani au asistat la meci.

WOMEN’S EHF Champions LeagueHandbalistele #CSMBucuresti au nevoie de toata sustinerea voastra 🤗🏐🐯❤️ #ehfcl #CSMB #OrasulTau #EchipaTa

Publicată de CSM Bucuresti Oficial pe Vineri, 5 Octombrie 2018

Atmosfera a fost fantastică, sunt foarte fericit. Am avut pielea de găină când am văzut luminițe aprinse în toată arena. Am jucat bine în atac, dar în apărare ne-am pierdut puțin concentrarea uneori. Trebuie să muncim mai mult din toate punctele de vedere, asta e clar. Am avut un start greu de sezon. 

Toate echipele sunt bune în Liga Campionilor, se joacă foarte rapid, dar eu cred în forța echipei noastre. Vom munci și vom arăta tot mai bine„, a zis Johansson la Digi Sport.

👏👏❤️❤️❤️🐯🐯🐯🏐🏐🏐Victorie #CSMBucuresti: 36-31Un meci grozav si un start incredibil in @WOMEN’S EHF Champions League 🙌🏻 Multumim publicului fantastic care a vibrat in fiecare secunda in Sala Polivalentă Bucuresti 💪🏻🔛 #ehfcl #CSMB

Publicată de CSM Bucuresti Oficial pe Vineri, 5 Octombrie 2018

Pentru CSM București urmează meciuri în deplasare cu BBM Bietigheim din Germania (14 octombrie) și Vipers Kristiansand din Norvegia (20 octombrie).

Primele trei echipe clasate din fiecare din cele patru grupe preliminare se vor califica în grupele principale, care vor include câte şase echipe. Meciurile din grupele principale vor avea loc între 25 ianuarie și 10 martie 2019.