VIDEO | Imaginile cu sărbătoarea CFR-ului care au făcut înconjurul lumii!

FCSB și CFR Cluj s-au întâlnit în Supercupa României, disputată la Ploiești. CFR Cluj s-a impus cu 4-1 în urma loviturilor de departajare. În timpul regulamentar, scorul a fost 0-0.

Meciul a fost dominat de CFR Cluj, care a ratat foarte multe situații de gol, dar nu a reușit să puncteze pe tabelă. Singura șansă a liderului din Liga 1 a venit pe finalul meciului, atunci când Arlauskis a respins mingea trimisă cu capul de Nedelcu.

174338859 4571929602823030 6290957176028896340 n

Supercampionii României au început sărbătoarea încă de la finalul meciului, atunci când a fost decernat trofeul cucerit. Fiesta a continuat și la aterizarea pe aeroportul din Cluj-Napoca, atunci când jucătorii au ieșit cu trofeul în brațe pe banda de bagaje, iar imaginile video cu momentul au devenit virale în mediul online, așa cum au ajuns și contul de Twitter al celebrei publicații Bleacher Report.

Și comentariile care au însoțit clipul video cu sărbătoarea celor de la CFR Cluj au fost neprețuite: ”Merită încă un trofeu pentru cum au sărbătorit”, „De-asta iubesc fotbalul, nebunia pe care o produce acest joc e ireală”, „Zici că au câștigat Liga Campionilor”, „Au voie să facă așa ceva?”, au comentat internauții.

CITEȘTE ȘI –>> Marius Bilașco, cu gândul la play-off: ”Sper să nu arbitreze în funcție de ce se întâmplă în exterior”