Mădălin Hîncu e categoric: ,,Modificăm Legile Sportului! Steaua va rămâne la MApN!”

Conducătorii clubului CSA Steaua caută soluții pentru ca echipa militară să evolueze în Liga 1.

Mădălin Hîncu, comandantul celor de CSA Steaua, a declarat că încearcă să modifice Legile Sportului pentru ca echipa roș-albastră să poată evolua în Liga 1 sub actuala formă.

hincu

“Avem în atenție propuneri de modificare a Legii Sportului, dar toate acestea se pot face de comun acord cu Ministerul Apărării Naționale. Clubul Steaua este clubul Ministerului Apărării Naționale, iar orice modificare se întâmplă cu aprobarea conducerii.”

“Categoric, da (n.r întrebat dacă Steaua va rămâne în cadrul MApN). Echipa de fotbal trebuie să rămână la Ministerul Apărării Naționale, aici a fost de 73 de ani și aici îmi doresc să rămână” a declarat Hîncu pentru Digi Sport.

Citește și EXCLUSIV | Mesajul tăios adresat suporterilor unor echipe de tradiție: “Uneori se cred judecători!”

Hîncu a spus că Daniel Oprița faca o analiză asupra lotului în vederea unor noi transferuri în această iarnă. Acesta a spus că au luat în calcul că Gigi Becali va trimite jucători de la FCSB pentru echipa secundă.

“În momentul în care noi am ajuns în Liga 3 am adus câțiva jucători de valoare, numai că din momentul în care au sosit și până au apucat să joace în campionat a fost o situație dificilă (n.r pandemia). Ei nu s-au putut antrena împreună, au stat izolați acasă, s-au antrenat sub un program condus de antrenor de la distanță și nu toți au ieșit cum trebuie din punct de vedere fizic.”

csa steaua

“Au început bine sezonul, dar s-a întâmplat să se îmbolnăvească jumătate de lot, după care s-au îmbolnăvit și ceilalți. Echipa nu a reușit să joace împreună, au jucat o parte dintre jucători, după care cealaltă parte.”

“În acest moment este o analiză la nivelul echipei, vom vedea ce jucători vor mai rămâne, ce jucători vor pleca și ce jucători vom mai aduce pentru a avea șanse de accedere în Liga 2.”

“Avem în atenție acest lucru (n.r jucători trimiși de FCSB la FCSB II, înLiga 3). Am discutat acest aspect cu antrenorul” a declarat Mădălin Hîncu pentru sursa citată.

CSASteaua

Citește și VIDEO | Cine a participat la înmormântarea lui Diego Maradona! Nicio personalitate fotbalistică nu a fost prezentă