Dinamo a ajuns la cea de-a doua înfrângere consecutivă, iar antrenorul Florin Bratu a declarat că se așteaptă la orice din partea conducerii. 

Antrenorul lui Dinamo s-a arătat dezamăgit de greșelile comise de elevii săi pe faza defensivă. Astra s-a impus cu 2-1 în Groapă, iar câinii au pierdut și etapa trecută, 0-3 la Craiova.

Dificil și greu de suportat această înfrângere. Ne doare cel mai tare faptul că am jucat acasă și că am venit după o perioadă de 10-12 zile în care am tot lucrat. Dar lipsa de maturitate și-a făcut simțită prezența și am luat goluri copilăreștiNu m-a interesat prea mult echipa Astra, ci am fost interesat de ceea ce trebuia noi să facem. Nu s-a respectat planul din păcate, vom vedea ce se va întâmpla. Suntem foarte naivi pe fază defensivă, e greu de suportat, dar nu trebuie să cedăm„, a spus Bratu.

Potrivit unor informații apărute în ultima vreme, conducerea i-ar reproșa lui Bratu transferul lui Popovici și Axente: „Nu eu i-am adus, ci clubul Dinamo. Cu toții au fost de acord să îi aducem. Acestea au fost coordonatele în vară, aveam un anumit buget și anumite variante. Sper ca ei să arate că merită să joace aici„, a explicat antrenorul dinamovist, potrivit Digisport.

Apoi a atacat și subiectul sensibil al demiterii:

În fotbal te aștepți la orice. Eu am o relație bună cu cei din conducere, vom vedea ce se va întâmpla în zilele următoare. Eu, ca persoană, îmi place să lupt până la capăt„, a anunțat Bratu.