RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Lupta pentru averea lui Maradona s-a încheiat! Câți moștenitori are fostul mare fotbalist argentinian

Ziua de 25 noiembrie a anului 2020 va reprezenta tot timpul o pată neagră pentru tot ceea ce înseamnă fotbalul la nivel mondial!

Unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor, argentinianul Diego Armando Maradona, s-a stins din viața la vârsta de 60 de ani, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Fosta legendă a suferit în timpul somnului o insuficiență cardiacă acută, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea celui care a fost marele “El Diez”.

diego maradona

Imediat după trecerea în neființă a fostului fotbalist a început războiul în ceea ce privește moștenirea averii pe care acesta o deținea. Astfel, la mai bine de trei luni de la dispariția marelui Diego Armando Maradona, tribunalul din La Plata a decis că fostul fotbalist are “cinci moștenitori universali”: Diego Junior, născut în Italia dintr-o relație cu Cristina Sinagra, Dalma si Giannina, născute din căsătoria cu Claudia Villafane, Jana, fiica Valeriei Sabalain, si Diego Fernando, fiul de 8 ani născut din relația cu Veronica Ojeda.

Această decizie a clarificat în proporții destul de mari situația, deoarece în ultima perioadă se speculase că Diego Armando Maradona ar mai avea și alți copii, care potrivit legii, ar avea dreptul la moștenirea tatălui lor.

Citește și Ultimele detalii despre ancheta în privinţa morţii lui Maradona. Cine este cercetat pentru ucidere din culpă

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare