RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

„Lupii” iernează la un punct de playoff! Petrolul, victorie după o lună în Liga 2.

Petrolul s-a impus cu 3-0 la Slobozia după o lună fără victorie în Liga 2. Găzarii nu mai câştigaseră de la derby-ul cu Rapid, disputat pe 6 noiembrie.

În ultimul meci al anului, oamenii lui Viorel Moldovan au deschis scorul prin Marian Huja. Reuşita care a deschis drumul spre victoria găzarilor a venit dintr-o poziţie de ofsaid nesemnalizată de arbitrul asistent.

După pauză, gazdele au avut o ocazie uriaşă de egalare. Toma a trimis peste poartă din poziţie ideală, în minutul 66.

Viorel Moldovan a avut inspiraţie pe margine. L-a trimis în teren pe Serge Ekollo, care a marcat pentru 2-0 în minutul 79 şi a adus un final lipsit de emoţii pentru găzari. Camerunezul a rămas singur cu portarul după o deviere excelentă a lui Constantinescu.

Petrolul s-a impus la scor de neprezentare: Balint a închis tabela la 3-0 în minutul 90.

După victoria de la Slobozia, ultimul meci din 2020, Petrolul s-a apropiat la un punct de ultima poziţie din playoff. Metaloglobus ocupă locul şase, cu 22 de puncte. FK Miercurea Ciuc şi Petrolul, cu 21 de puncte, sunt pe locurile şapte şi opt în clasament.

Şase etape din sezonul regulat al Ligii 2 se vor mai disputa în 2021. Primele şase echipe vor participa la playoff-ul pentru promvoarea în Liga 1.

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare