OFICIAL | “Lupii galbeni” au un nou antrenor. Anunțul făcut de formația din Ploiești

Petrolul Ploiești și-a numit un antrenor interimar pentru ultima partidă din sezonul regulat al Ligii 2.

Viorel Moldovan a demisionat după eșecul din runda precedentă cu CS Mioveni, scor 0-1.

Octavian Grigore a fost numit antrenor interimar al celor de la Petrolul Ploieşti, a anunţat gruparea prahoveană, într-un comunicat de presă postat pe site-ul său oficial.

octavian grigore

“Octavian Grigore va conduce echipa noastră, din postura de antrenor principal, la ultima partidă din cadrul sezonului regular al Ligii a II-a, care se va desfăşura duminică, la Cluj. Decizia a fost luată de către conducerea executivă a clubului, care s-a reunit în regim de urgenţă, ca urmare a demisiei fostului tehnician Viorel Moldovan”, se arată în comunicatul citat.

Noul tehnician al “lupilor-galbeni”, Octavian Grigore are doar un singur gând în ultima partidă din sezonul regulat.

“Vreau să arătăm că suntem o echipă bună şi că putem câştiga la Cluj. Acesta este obiectivul nostru pentru acest joc, indiferent de locul pe care îl ocupăm în acest moment în clasament”, a declarat Octavian Grigore pentru site-ul oficial al Petrolului.

Petrolul locul 10 în Liga a 2-a, cu o etapă înainte de finalul sezonului regular. Lupii galbeni se deplasează în ultima etapă pe Cluj Arena pentru duelul cu “U” Cluj, duminică de la ora 15:00.

Citește și Viorel Moldovan a anunțat de ce a demisionat: “Poate va câștiga la Cluj și se vor alinia planetele pentru Petrolului”