RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

„Lupii” au urcat la munte! Ultimul jucător îndepărtat înaintea cantonamentului

Petrolul a început stagiul de pregătire de la Târlungeni, cantonament care va dura până la sfârşitul lunii ianuarie! În lotul lui Viorel Moldovan sunt 27 de jucători. Încă un fotbalist a fost îndepărtat de la Petrolul.

După ce sâmbătă au câştigat cu 7-0 amicalul cu CSO Plopeni (Liga 3), petroliştii au început de astăzi cantonamentul de la Târlungeni, unde se vor pregăti până la sfârşitul lunii. Din lotul lui Viorel Moldovan fac parte 27 de jucători.

Portari: Georgi Kitanov, Raul Avram, Nicolai Cebotari;
Fundași: Ștefan Bărboianu, Alberto Olaru, Bart Meijers, Viorel Lică, Marian Huja, John Steve Mondragon, Adrian Nicolae, Antoniu Manolache, Valentin Țicu;
Mijlocași: Nir Lax, Amidu Salifu, Silviu Pană, Romario Moise, Serge Ekollo, Vlad Mitrea, Pol Roige, Mihai Constantinescu, Mario Bratu, Rafael Popovici, Vlad Bogdan, Armando Vajushi, Alexandru Saim Tudor;
Atacanți: Valentin Balint, Vasile Buhăescu.

Ekollo rămâne, Răuţă pleacă

Din lotul petrolist a fost îndepărtat fundaşul central Alexandru Răuţă. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a evoluat în numai şase partide în actualul sezon şi a ieşit din vederile staff-ului tehnic. Rezilierea contractului va fi negociată în zilele următoare. Răuţă se alătură unei liste din care mai fac parte  Joeri Poelmans, Brian Mendoza, Mihai Nițescu, Steve Leo Beleck și Manuel Botic.

La Târlungeni nu au plecat deocamdată nici Sergiu Arnăutu, Robert Enache şi Sory Diara. Accidentaţi, cei trei vor face deplasarea în momentul în care se vor putea pregăti la capacitate normală.

În cantonamentul de la Târlungeni, Petrolul va disputa şi trei meciuri de verificare: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (20 ianuarie), AFC Odorheiu Secuiesc (23 ianuarie) și Dunărea Călărași (28 ianuarie) vor fi adversarii „lupilor”. 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare