Delegația ploieșteană a luat drumul Turciei pentru primul stagiu din această iarnă. Înainte să se urce în avion cu destinația Antalya, Costel Enache a vorbit despre deciziile luate de stafful tehnic în primele zile ale anului 2020. 

Racu, Zaharia, Munteanu, Ştefănescu, Gnabouyou, Mihăescu şi Cioinac au fost scoşi din lot de către noul antrenor al galben-albaștrilor.

„Era nevoie de schimbarea unor energii. Lucrurile nu au mers aşa cum se aştepta toată lumea. Jucătorii de care ne-am despărţit sunt jucători cu statut bun şi sunt convins că vor face performanţă în drumul pe care îl vor alege. Sunt 23 de jucători, mai aşteptăm doi şi cred că acesta va fi lotul”, a declarat Costel Enache pentru Telekom Sport.

Lungu și Bărboianu erau și ei pe lista indezirabililor însă au primit o nouă șansă după intervenția suporterilor. Informația a fost confirmată în exclusivitate pentru realitateasportiva.net de vicepreședintele lupilor, Octavian Grigore.

”Pot să confirm că Lungu și Bărboianu au fost reprimiți în lot. Din ce știu eu, decizia ca unii dintre jucători să nu mai facă parte din lot a fost, într-adevar, a lui Marius Stan, dar după ce s-a consultat cu antrenorul Costel Enache” declara sâmbătă oficialul Petrolului. 

Deși fostul președinte Marius Stan s-a arătat dezamăgit de randamentul lui Hamza, tehnicianul se bazează în continuare pe tunisian.

„Este greu de găsit un atacant de calitatea lui în perioada asta de iarnă. Younes este un jucător important pentru noi, un jucător de imagine, sper să îşi găsească ritmul şi să ajute echipa”, a mai spus antrenorul lupilor.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Prima schimbare la Petrolul după ce Veolia i-a cerut demisia lui Marius Stan!